Alzheimer Café Almere

Alzheimer Café Almere 2021/2022

Dementie is een ingrijpend ziektebeeld dat veel vragen oproept bij iedereen die er mee te maken krijgt. Daarom is het belangrijk dat er een plek is waar iemand met die vragen naar toe kan. Het Alzheimer Café in Almere is zo’n plek, het is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en belangstellenden. Iedere bijeenkomst begint met een interview met een (ervaring)deskundige. Na de pauze is er tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Na afloop is er gelegenheid iets te drinken en met elkaar te praten. Het vindt plaats op de volgende maandagavonden:

1 november, 6 december, 3 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei, 13 juni.

Het Alzheimer Café is in restaurant De Ziel (bij woonzorgcentrum De Archipel) Poëziestraat 166, 1321 HT Almere. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om  19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis.

Let op! In verband met COVID-19 moet ook binnen De Ziel de  1½  meter afstand worden aangehouden. Het aantal  bezoekers dat welkom is, blijft daardoor beperkt. Om teleurstelling bij de deur te voorkomen, vragen wij u om zich telefonisch of via de mail aan te melden: tel nr: 06-15499070 of e-mail: alzheimercafe.almere@alzheimervrijwilligers.nl