Online doe-cursus voor mantelzorgers

(foto: Alzheimer Nederland)

Geriant is een organisatie in Noord-Holland die hulp biedt aan mensen met dementie en hun naasten. Geriant biedt een online cursus aan: DementieOnline. Ook voor mensen uit andere regio’s is er de mogelijkheid om mee te doen (zie hieronder).

Aanmelden voor de cursus DementieOnline

De online cursus van DementieOnline is gemaakt voor mantelzorgers van mensen met dementie. De cursus bestaat uit vijf lessen en is vooral een ‘doe-cursus’. U leert dingen, die meteen bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk. En dat allemaal van achter uw eigen computer.

Deelnemers die de cursus volgden, voelen zich sterker en meer in balans. Met de cursus lukt het u beter om de zorg voor uw naaste vol te houden. U krijgt een eigen digitale coach om u bij de cursus te helpen.

Deelname aan de cursus is voor mantelzorgers van bij Geriant ingeschreven cliënten kosteloos. Voor mantelzorgers waarvan de naaste met dementie niet is ingeschreven als cliënt bij Geriant kost deelname aan de cursus van DementieOnline € 500,-. U voldoet dit bedrag via iDeal nadat u een account hebt aangemaakt voor de cursus (via de link hieronder).

Ga voor aanmelden naar: https://training.dementieonline.nl