Wij zijn op zoek naar uw ervaringen!

Bijeenkomsten ‘klantarena’

Binnen Noord- en Oost-Flevoland zijn we bezig om de zorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten zo goed mogelijk organiseren. We willen de zorg blijvend verbeteren. En wat is er dan beter dan in gesprek te gaan met de mensen waar het om draait: u, de mensen met dementie, samen met uw partner, ouder, vriend, zoon of dochter etc. Vandaar dat we u van harte uitnodigen om deel te nemen aan onze klantarena.

Een klantarena is een bijeenkomst waarin een onafhankelijke gespreksleider ervaringen en behoeftes van de deelnemers ophaalt: wat ging er naar wens en wat zou er beter kunnen. Hierbij is niets goed of fout. Het gaat puur om hoe u het ervaart.
Aanwezige hulpverleners zoals casemanager, wijkverpleegkundige, vertegenwoordiger van Alzheimer Flevoland zullen naar uw verhaal luisteren, maar zullen verder niet reageren. Op basis van hetgeen u aangeeft gaan we met elkaar aan de slag op de punten die u belangrijk vindt. Dit kan heel breed zijn; van het ontwikkelen van uitjes voor mantelzorgers tot ondersteuning bij het omgaan met een persoon met dementie.

De afgelopen jaren waren deze bijeenkomsten een groot succes. We willen u daarom graag ontmoeten.

De bijeenkomsten in maart en april 2020 zijn helaas afgelast vanwege het Corona virus. Daarom worden ze verplaatst naar september 2020. Houd u deze website goed in de gaten voor de data.